Cazare Transalpina SPA - Pensiunea PGM va pune la dispozitie vila cu zece locuri de cazare distribuite in patru camere din care trei sunt duble iar cea de-a patra este o camera family cu un pat dublu plus un pat suprapus. Zona de Lounge, bucatarie utilata si zona pentru gratar in exteriorul cladirii. 
(Rezervari / Detalii)
Camera 4

Camera dispune de un pat matrimonial mare, deservita de o baie proprie, cu dus. Cablu TV, acces WiFi. Pentru momentele de relaxare din camera aveti la dispozitie un televizor LCD cu conexiune prin cablu TV. Camera se afla la etaj.

blog image
PAT DUBLU MATRIMONIAL BAIE PROPRIE INCALZIRE CENTRALIZATA TELEVIZOR LCD MASUTA DULAP HAINE CABLU TV ACCES INTERNET WIFI ACCES GRATAR ACCES BUCATARIE
Camera 3 – Family

Camera dispune de un pat matrimonial mare si de un pat suprapus, pentru copii sau prietenii, deservita de o baie proprie, cu dus. Cablu TV, acces WiFi. Pentru momentele de relaxare din camera aveti la dispozitie un televizor LCD cu conexiune prin cablu TV.

blog image
PAT DUBLU MATRIMONIAL PAT DUBLU SUPRAPUS BAIE PROPRIE INCALZIRE CENTRALIZATA TELEVIZOR LCD MASUTA DULAP HAINE CABLU TV ACCES INTERNET WIFI ACCES GRATAR ACCES BUCATARIE
Camera 2

Camera dispune de un pat matrimonial mare, deservita de o baie, cu dus, aflata in imediata apropiere la parter, in imediata apropiere. WiFi, TV. Camera se afla la parter.

blog image
PAT DUBLU MATRIMONIAL INCALZIRE CENTRALIZATA TELEVIZOR LCD DULAP HAINE CABLU TV ACCES INTERNET WIFI ACCES GRATAR ACCES BUCATARIE
Camera 1

Camera dispune de un pat matrimonial, deservita de o baie, cu dus, aflata la parter, in imediata apropiere. WiFi, televizor LCD cu conexiune prin cablu TV. Camera se afla la parter.

blog image
PAT DUBLU MATRIMONIAL INCALZIRE CENTRALIZATA TELEVIZOR LCD CABLU TV ACCES INTERNET WIFI ACCES GRATAR ACCES BUCATARIE
Bucatarie

Bucataria este complet utilata, lada pentru refrigerare de volum mare, cuptor cu microunde si cuptor electric. Incinta dispune de un televizor cu ecran plat si un sistem audio performant cu Bluetooth si baie proprie cu acces direct.

blog image

Mentionam ca bucataria se afla in afara zonei de cazare accesul facandu-se prin exterior (10-12 metri).

LADA PENTRU REFRIGERARE INCALZIRE CENTRALIZATA CUPTOR CU MICROUNDE CUPTOR ELECTRIC TELEVIZOR CU ECRAN PLAT CANA INCALZIT LICHIDE SISTEM AUDIO PERFORMANT BAIE PROPRIE, ACCES DIRECT ACCES INTERNET WIFI
Lounge

Zona de relaxare (Lounge) unde puteti servi ceaiul sau cafeaua oferite din partea casei.

blog image
CANAPEA EXTENSIBILA INCALZIRE CENTRALIZATA TELEVIZOR LCD CABLU TV FRIGIDER ACCES GRATAR ACCES BUCATARIE